Çakır Okulları
  • 02 ŞUBAT

ATA’MIZA SAYGIYLA…

8. sınıf öğrencilerimiz T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri kapsamında ünitelerini gözlemlerle zenginleştirmek için yarı yıl tatilinde Ankara gezisi gerçekleştirdiler. Anıtkabir ziyaretlerinde Atatürk’ün mozolesine çelenk koyan öğrencilerimiz, Ulu Önder Atatürk’ün izinde gençler olduklarını bir kez daha ortaya koydular. Ankara gezisinde derslerde işledikleri konuların gerçekleştiği yerleri görerek, o atmosferi yaşayan 8. sınıf öğrencilerimiz Kurtuluş Savaşımızın yönetildiği 1. Meclis’i, Cumhuriyet Dönemi devrimlerinin gerçekleştirildiği 2. Meclis’i gezdiler. Türkiye Büyük Millet Meclisini de ziyaret öğrencilerimiz ardından Anıtkabir’e geçtiler. Ulu Önder Atatürk’ü özlem ve saygı ile andılar.