• 12 MAYIS

MEZUNLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Dönemi mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Duygusal anların yaşandığı mezuniyet törenimizde 8. sınıf öğrencilerimiz diplomalarını onları yetiştiren öğretmenlerinin ve idarecilerinin ellerinden aldılar.

Okul Kurucumuz Hayati Çakır’ı saygıyla andığımız törenimizde, okul birincimiz Batu Sarandöl plaketini Genel Müdürümüz Cem Çakır’ın elinden aldı. Okul Müdürümüz Hülya Korkut mezunlarımıza seslendiği konuşmasında, 21. Yüzyıl yetkinliklerine bakıldığında ilk sırada değişen durumlara ayak uydurabilme becerisinin geldiğinin altını çizerken, Genel Müdürümüz Cem Çakır da, geleceğin dünyasının farklılığına dikkat çekerek, mezunlarımızın bunların bilincinde gençler olarak yetiştiğini vurguladı.

Diploma törenimizde, 2007 mezunlarımızdan, halen özel sektörde yönetici olarak görev yapan Yiğit Ezgi de de mezun olacak kardeşlerine ve velilerine seslendi. Ezgi, anılara yer verdiği, anekdotlarla renklendirdiği konuşmasında Çakır Okullarının kazandırdığı bilgi, beceri ve değerlerin yolunu aydınlattığını vurguladı.

BAYRAK VE FLAMA TESLİMİ

Mezuniyet töreni kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz Ezgi Bulmuş ve Alp Çakın, Türk Bayrağı ve Okul Flamamızı, bir yıl taşımak üzere Zeynep İlker ve Ali Ata Kesen’e teslim ederken, mezunlar adına veda konuşmalarını Eylül Yaşaroğlu ve Efe Tamer yaptı.

Törenin sonunda mezunlarımıza temsil eden balonlar gökyüzüne salındı.