• 01 AĞUSTOS

ÇAKIR LİSELİLER KANADA’DA

Çakır Lisesinden bir grup öğrencimiz 2018 yazında Kanada’ya giderek University of Toronto'da 3 hafta süreyle akademik nitelikli yaz programına katıldılar.

Öğrencilerimiz gün boyu akademik İngilizce programlarına katılırken, ileri İngilizce ve IELTS derslerinin yanı sıra üniversite yaz okulu derslerini gözlemleme olanağı da elde ettiler, Böylelikle, gelecek kariyerleri için de seçimlerini şekillendirme olanağı yakaladılar.

Toronto kentinde bulunan doğal ve kültürel mekanları da ziyaret edecek öğrencilerimiz, çok çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle kişisel gelişimlerine katkı sağladılar. Çakır Lisesi öğrencilerimiz 22 Temmuz’da Türkiye’ye dönerken aynı gün Çakır Ortaokulu öğrencilerimiz de İsviçre’ye uçacaklar.