• 18 EKİM

SONBAHAR ÖĞRETMENLER SEMPOZYUMU

İstanbul’da Robert Lisesi’nde düzenlenen 22.Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda Çakır Okulları olarak iki sunum yaptık. PYP Koordinatörümüz Çiğdem Durukan, ‘PYP Gruplarında Dil Edinimi’, ilkokul müdür yardımcımız Merve Serhat da, ‘Yaratıcı Okuma ile Sorgulama’ konulu sunumlarla deneyimlerini meslektaşlarına aktardılar. 22. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na Ortaokul Müdürümüz Cumhur Aşık ve İlkokul Müdür Yardımcımız Merve Serhat, PYP Koordinatörümüz Çiğdem Durukan ve İngilizce öğretmenlerimiz Gökçenur Çitil, Nilüfer Gökmen, Sezen Topçu, matematik öğretmenlerimizden Aylin Terzioğlu ve hazırlık sınıfı öğretmenlerimizden Şule Bahar ile Çakır Anaokulu öğretmenlerimizden Sevdiye Yılmaz katıldı. Her yıl İstanbul’da Üsküdar Amerikan Lisesi, Enka gibi eğitim kurumlarında gerçekleştirilen sempozyuma ülkemizin seçkin eğitim kurumundan çok sayıda eğitimci katılarak deneyimlerini paylaşıyor, farklı uygulama örneklerini ortaya koyuyor.