• 26 EKİM

OKULDA SEÇİM HEYECANI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında okulumuzda seçim sandığı kuruldu. Demokrasi ve İnsan Hakları Eğitimi ve Okul Meclisleri yönergesi doğrultusunda yapılan seçimler sonunda 8. sınıflardan Mehveş Günay Okul Başkanı, 7. sınıflardan Sezin Memeşa da Başkan Yardımcısı oldu. Başkanlık için 8. sınıf öğrencilerimizden Mehveş Günay, Ali Ata Kesen ve Taha Emir Gülmez, başkan yardımcılığı için de 7. sınıflardan Eren Ertan, Öykü Uysal, Mehmet Fikri Erdoğdu, Kenan Suphi Aksoy ve Sezin Memeşa yarıştılar. Adaylar, demokrasi dersi niteliğindeki propaganda konuşmalarında sosyal sorumluluk projelerinden sportif aktivitelere, yemek listeleri önerilerine, dinletilere, filmlere uzanan vaatlerini sıraladılar. Bu arada seçmenler arasında yer alan Çakır Anaokulunun minik öğrencileri de abla ve ağabeylerinin sevgi gösterileri ile karşılandı.