• 12 EYLÜL
  • 2019

Okula Merhaba

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı okul bahçemizde düzenlenen törenle başladı. Okul Kurucumuz Hayati Çakır ve Nihal Gözübüyük öğretmenimizi saygıyla andığımız törende, Çakır Okulları Kurucu Temsilcisi Cem Çakır ve Mr. Arbour öğrenci ve velilerimize iyi bir yıl dileklerini ilettiler.

Çakır Okulları Kurucu Temsilcisi Cem Çakır törende yaptığı konuşmada dünyada eğitimin farklı bir yöne gittiğini, geleceğin rekabetçi dünyasında söz sahibi olabilmek için elit bir eğitimin şart olduğunu vurgulayarak, bu eğitimin verilmesi için de Çakır Okulları olarak, öğrencilerini bu rekabetçi dünyaya hazırlayacak, yeni bakış açıları kazandıracak bir yapılanmaya gidildiğini açıkladı. Cem Çakır, bu arada okulumuza katkıları nedeniyle aralarında eski okul müdürümüz Hülya Korkut’un da olduğu emekli öğretmenlerimize de teşekkürlerini ifade etti.

Mr. Arbour da, Çakır Okulları tarihinde yeni bir adımın atıldığını vurgulayarak iyi bir eğitim öğretim yılı diledi. Küçük sınıf öğretmenlerinin kura çekiminin ardından yeni eğitim-öğretim yılı resmen başladı. Okullarına kavuşmanın sevinç ve heyecanının yaşayan öğrencilerimiz açılış pastasını da Mr. Arbour ile Çakır İlkokulu Müdürü İsmail Aylaz ve Çakır Ortaokulu Müdürü Cumhur Aşık ile birlikte kestiler.