• 21 KASIM
  • 2019

NİLÜFER BELEDİYESPOR OKULUMUZA KONUK OLDU

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin Bursalı tek temsilcisi Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı okulumuza konuk oldu. Spor camiasının usta isimlerini öğrencilerimizle buluşturduğumuz sportif söyleşilerin kasım ayı konukları ulusal ve uluslararası arenada Bursa’yı temsil eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oldu.

Okulumuzda büyük heyecan uyandıran ve enerjisi hayli yüksek gerçekleşen buluşmada Çakır Ortaokulu öğrencilerimiz Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncularını tanıma olanağı buldular. Çakır Okulları Voleybol Antrenörü Erkan Mutlu’nun organizasyonu ve Sportif Branşlar Koordinatörümüz Kaan Koylu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı Menajeri Mehmet Başyolcu, Baş Antrenör Tore Aleksandersen, Yardımcı Antrenör Faruk Feray, İstatistik Antrenörü Emre Yanık ve Merve İkbal Albayrak kaptanlığındaki takım oyuncuları öğrencilerimize yol haritası olabilecek önemli ip uçları verdiler. Hayli renkli geçen söyleşide sporda olmazsa olmaz üç şey “Disiplin, çok çalışmak ve hedef” olarak dile getirildi. Çakır Voleybol Takımı oyuncularının ilgiyle takip ettiği ve konuk takımla anı fotoğrafı çektirdiği söyleşide aynı zamanda Çakır Voleybol Takımı’nın da oyuncuları olan Çakır Lisesi 9. sınıf öğrencileri Ece Yalın ve Özüm Evrim Tekcan simultane tercümanlık yaptılar. Çakır Ortaokulu Müdürü Cumhur Aşık, konuk takıma katılımları nedeniyle teşekkür ederken, programın finalinde gerçekleştirilen kura çekimleri ile de şanslı öğrencilerimiz aileleri ile birlikte Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı maçlarına hediye bilet kazandılar.