• 26 KASIM
  • 2019

OYUN OYNAYALIM

Gezegeni Paylaşma teması altında “Oyun” ünitesini işleyen 1, sınıf öğrencilerimiz Mihraplı Parkı’na yaptıkları gezide ünite kapsamında edindikleri becerilerini ortaya koydular.. Ünitelerini işlerken oyun içindeki hak ve sorumluluklarını öğrenen, böylece hayatı keşfeden birinci sınıf öğrencilerimiz Mihraplı Parkı’nda oynarken de hak ve sorumluluklarına uygun davranış sergilediler. Çocuk olmanın keyfini doyasıya çıkaran öğrencilerimiz, gezinin ilk bölümünde 15 dakika gönüllerince oynadılar, bu sırada da sosyal ve iletişim becerilerini kullanarak birbirlerine nezaket sözcükleri ile seslendiler, oyun sıralarını beklediler. Ardından öğretmenleri ile birlikte “Atatürk ve Çocuk” kitabını okudular. Renkli istop oyununun ardından ise sanat çalışması yaparak gözlemlerini çizdiler.