• 05 EKİM
  • 2020

BİZ VE DEĞERLERİMİZ

6. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersi "Biz ve Değerlerimiz" ünitesi kapsamında , azmi ve başarıları ile Türk gençlerine örnek olmuş bir ismi konuk etti. Türkiye’nin ilk görme engelli dağcısı ve milli atleti Necdet Turhan, canlı online söyleşide 6. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Merve Süzen’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşiye Çakır İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Cumhur Aşık, Müdür Yardımcısı Zehra Budak Yatan ile Sosyal Bilgiler Zümresi de sınıf ortamında katıldı. “Engelimiz bize engel değil” diyerek yoluna devam eden ve dünyada İlkler arasında yer alan “Beş Kıtada Beş Maraton Beş Zirve” projesini tamamlayan Necdet Turhan ile gerçekleştirdikleri söyleşiden öğrencilerimiz önemli kazanımlarla ayrıldılar.